Graphic Design Studio, Utrecht, the Netherlands

 

Infographic about the workflow of SHAW implementing the STBM programmeDecember 2014

 

project

Ontwikkelen van een infographic over de Flow van SHAW. De infographic van de Flow laat drie fases zien, de introductie en voorbereiding, STBM implementatie en de sustainable herhaling. In deze laatste fase vallen de STBM implementatie (grijze lijn) en monitoring (rode lijn) samen, en zullen als routine herhaald worden om te zorgen dat de dorpen/sub-districten en uiteindelijk de districten 100% STBM worden en blijven.

Rechts is ruimte gemaakt voor informatie over SHAW en over de 5 van de beoogde doelstellingen (5 pillars). De infographic is als poster gemaakt, zodat nieuwe werkgroepen die met dit model gaan werken dit kunnen ophangen en het als overzicht kunnen en gaan gebruiken. De STBM Programme Cycle is een proces wat in 5 jaar is ontwikkeld. Het zal zich ook doorontwikkelen en hierdoor zullen er wellicht aanpassingen aan de workflow gemaakt moeten worden.

STBM betekent Sanitasi Total Berbasis Masyarakat (indonesisch) en gaat over het bereiken van een standaard op het gebied van water, sanitatie en hygiëne. Simavi (SHAW) ondersteunt de lokale en nationale overheden bij het monitoren van overheidsbeleid op het gebied van water, sanitatie en hygiëne (STBM).
opdrachtgever

SHAW team Indonesia, Simavi
tags

infographic, communication, poster